TOIMINTA

AJOALUE

MP-taidon jäsenet voivat käyttää trial-ajoon Kirkkonummen Vuohimäessä sijaitsevaa n. 21 hehtaarin aluetta, johon kerholla on Kirkkonummen kunnan kanssa 7.6.1985 tehty käyttöoikeussopimus.
Alue sai v. 2007 ympäristöluvan.
Jäsenyys ei tarkoita sitä, että on myös edustettava MP-taitoa kilpailuissa.
Henkilö voi olla monen kerhon jäsen.


Nopeusharjoittelu on kielletty ja alueella käytettävien laitteiden tulee täyttää trial-kilpailuihin osallistumisesta annetut katsastusmääräykset.

Vuohimäen alueella on parkkipaikka, jossa on myös jätepisteet sekä wc. Noudatamme SML:n ympäristöohjeita. Vuohimäessä on nastojen käyttö kielletty. Nastoja saa käyttää vain jos MPT:n hallitus sen sallii erikseen tiedotettavana aikana.

Ajo-alueen ympäristöluvan mukaisia käyttöaikoja tulee noudatttaa:

MA-PE          klo 09.00 - 20.00 
LA                 klo 09.00 - 18.00 
SU ja pyhät   klo 12.00 - 20.00 Kartta Vuohimäen sijainnista ja alueesta, joka sijaitsee n. 4 km Kirkkonummen keskustasta Jorvaksentietä Hankoon päin.

osoite: Båtvikintie 18, Kirkkonummi
TOIMINTA

Kesäkuun alussa kokoontumisrajoitukset lievenevät ja voimme aloittaa normaalit keskiviikkosessiot.


Yleistä toiminnasta
Vaikka kyseessä onkin yksilölaji, niin kokoonnumme ajokautena (Huhti-Marras) joka keskiviikko Vuohimäkeen yhdessä harjoittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Harjoituskilpailut
Järjestämme Vuohimäessä keskimäärin jokaisen kuukauden toisena keskiviikkona yhteisharjoitukset joiden vaatimustaso pyritään pitämään helppona. Näin uusien harrastajien on helpompi tulla mukaan harrastamaan. Jaksoissa on luokkakohtaisesti eri reittejä, jolloin myös kokeneemmat harrastajat saavat harjoitusta. Harjoitukset on tarkoitettu MP-Taidon jäsenille  ja on luonteeltaan harjoitus.

JUNIORIT 


Kesäkuun alusta jatkamme normaaleja keskiviikkosessioita.Oset-kuskit harjoittelevat keskiviikkoisin, kokoontuminen parkkipaikalla klo 17:45.MP-taito järjestää junnutreenejä muille satunnaisesti keskiviikkoisin.
Kokoontuminen parkkipaikalla klo 17.45

ilmoittaudu junnutreenilistalle
sähköpostitse mptaito(at)gmail.com